08-726 78 68 info@mtco.se

Mi alskar din lekame. Jag alskar dina ogon.

Sjalv alskar ditt satt att bege sig. Sjalv alskar ditt fason att pladdra. Sjalv alskar din rost. Mig alskar dina lappar. kissbrides.com hitta här Varfor kan ni inte koppla det? Utan di befinner si jag ingenting. Utan dej befinner si sjalv ledsen. Inte me dig befinner si mi misslyckad. Skad med di ar jag nojd. Ni betyder alltsammans stav mig. Men uppenbarlige betyder sjalv inte ett dyft forut di. Mi vet din hemlighet kontra mi, utan att du anser den. Adjo grima alsklin. Emelie

Stjarnan gallande himlen!

Jag ligger inom grimas koj, samt titta gallande stjarnorna. Det faller nago asteris fran himlen. Sjalv onskar, medan stjarnan faller flinkt ned. Jag hoppas att denna onskning gar inom uppfyllelse. Andock innerst mode-riktig kanner till mig att saken dar aldrig kommer att bega det. Jag blir deprimerad & ner. Mi ogonflod fortvivlat samt tanker gallande di. Jag blir forbannad & tar fram mitt rakblad, sam rosa djupa skaror i mina armar. Mig saknar dig, sam vill evigt aga di intill grimas sida. Du ar den enda som kan producera mig glad, lycklig samt fullkomlig igen. Onska att n kommer mot mi snart, for det ar forsent. Emelie

Sakna!

Mi langtar postumt din karlek. Jag saknar efter din hett. Mi vill aga dig uppemot mej va sekund, va minut, var timma, varje dag, va ar bruten centru rabalder. Mi langtar & vantar, skad ni kommer icke. Sjalv kommer att trana & avvakt hack tills doden ar hos mej. N ar alltsamman stav mej. Hoppas att ni kommer. Vill aga di. Emelie

Du ar!

Du befinner si den mig vill hava. N ar den mi atrar. N befinner si saken da killen sjalv alskar. Ni ar saken dar finaste & vackraste killen. N befinner sig saken dar jag alskar mest. Du ar den sjalv forgott kommer vilja aga. Rara lamna mej aldrig. Skulle aldrig onskan leva inte me dig. N befinner si karna allt, du befinner sig centrum midja. Du befinner sig saken da jag lever forut. Ifall n ej hade existera sa hade sjalv varit dod for mycket, massor lange forsenad. Emelie

Hemligheterna!

Allti mi ser dej, allti n sta samman mi, sa pirrar det ino uppsyn buk. Sjalv kanner til att sjalv befinner si kar inom dej, skad mig kanner till likasa att ni icke befinner si foralskad inom mi. N anser att du gillar mig, och jag sajer att jag gilla dig samt. Andock det du inte tillats kunn befinner sig grima storsta hemlighet. Saken da hemskaste hemligheten it de samtlig. Saken dar kommer ingen att atnjuta kunna, hurdan avsevart de ann forsoker. Sa kommer det stadse att befinna uppsyn hemlighet. Mig kan ej meddela, for da befinner si mig sarbar, sam ej langre markant saso innan. Sjalv befinner sig mer kanslig annu baksida av underben n nagonsin trott, uppsyn alsklin. Emelie

Underben vill n?

Allti mig tittar dej odl vill mi blott knata fram & pussa di. Skada det kan sjalv icke. Sam ni kanner till anledningen till det samt. Mi alskar din hy, mig vill endast pussa saken dar & kel saken da. Skad sjalv vill likas pussa dina lappar. Mi vill uppleva dej darinnanfor mi. Sjalv vill ha sex di. Allti vi mota odl tendera ni kolla villig mej, n skanker mi sana blickar sam leenden saso jag ick vet baksida av underben dem betyder. Det ar kan handa precis det du vill, att mi ick ska vet studer utav dina blickar & leenden. Sjalv vill veta underbe dina blickar & leenden till mi betyder. Jag kanner till iallafall att mig befinner si kar i dig, sam att mi vill innehav dig bruten hela centru karnpunk. Ni befinner si den slut forut mig. Emelie

Blottat karnpunk!

Mig trodde denna love vart riktig, skada ut i tomma inge saken da rann. Mig ville att saken dar skulle finnas rattmatig. Mig befinner sig ledsen, odla beklamd. Forsavitt mig bara kunde lite en sista puss. Rara sag inte farval. Du far icke ga, inte ga ur mig allena i denna stora & mycket ensamma varld. Mi ager narapa intet innestaend. Jo, ett beaktansvard fenomen har jag innestaende, alla mina minnen kommer alltid att existens kvar. Ino karna blottade karnpunkt finns bade nerstamdhet & gladje. Inom karna blottade hjarta finns bade ensamhet & langtan. Det finns manga fran grej inom mitt blottade blodpump, sasom ingen nagonsin kommer att ringa kanna till. Endas mig kommer att kunna allt som hant och alltsamman vi ager sagt at varandra. Emelie