08-726 78 68 info@mtco.se

OM OSS

M&T
Company AB

är livsmedelsgrossist som har funnits i marknaden i flera år och inriktar sig i första hand på utländska orientaliska varor.

Företaget säljer kvalitetsvaror och har i flera år hållit pressade priser.
M&T Company är leverantörer till c:a 300 kunder över hela landet och har även kunder i Finland. Leveranser sker även till kända butikskedjor som VI-butikerna, ICA, Överskottsbolaget, Tempo och Handlar’n.

Här finns det allt från mellanösterns goda och nyttiga delikatesser. Libanesisk Baba-Ghanough, syriansk Hommos-Tahine och turkiska dolmar är bara några exempel från mellanösterns utsökta och kända mezerätter.

 

Förutom mellanösterns delikatesser så har vi mat från övriga delar utav världen. Vi har grekiska oliver och olivolja, indiskt ris och mangochutney, serbisk ajvar, kinesiskt grönt-te och tjeckiskt öl och mycket mer!

Inom kemitekniska varor har tvål i alla olika former, tvättmedel, sköljmedel, hårborttagningsprodukter, köksprodukter och schampo – till oslagbara priser.

Till höger kan du ladda ner vår produktkatalog som innehåller våra starkaste och mest efterfrågade produkter. Observera att vi har många andra fantastiska och spännande produkter på lager, så det är värt ett besök till vårt huvudlager!

BLI KUND HOS OSS.

BESÖKSADRESS
Långängsvägen 2-6,
152 57 Södertälje

RING OSS
08-726 78 68

ÖPPETTIDER
Mön-Fre: 07.00-17:00
Lör: 09:00-14:00